För ett par år sedan hände det något alldeles förskräckligt och det var enbart på grund av att jag hade ett mobilabonnemang istället för ett billigt kontantkort. Jag tyckte inte själv att jag hade ringt för särskilt mycket men det tyckte tydligen min mobiloperatör eftersom de envisades med att skicka mig en räkning som var skyhög. Jag sa upp mitt abonnemang och skaffa mig ett billigt kontantkort istället vilket var ett av de bästa beslut jag någonsin fattat.  Numera har jag alltså ett billigt kontantkort och får inte längre några höga räkningar och har full koll på hur mycket pengar jag gör av med.

Så här var det alltså för mig men det finns även andra situationer då ett billigt kontantkort är bra alternativ. Det kan till exempel handla om att man har en betalningsanmärkning och då får man inte lov att teckna ett abonnemang. Jag vet också att många av mina vänner föredrar ett billigt kontantkort för att de då slipper strula med låsta mobiltelefoner och istället för att binda upp sig på ett till två år kan de byta operatör när de känner för det.

Om du vill veta mer om fördelarna ed ett billigt kontantkort kan jag rekommendera en sajt som heter http://www.kontantkorten.com/.

Trackback

no comment untill now

Add your comment now