Det nästan varje hemmafixare önskar är att skapa ett hem som är både vackert och unikt. Den första delen, att skapa ett hem som är tilltalande för ögat, är det relativt enkelt att få till. Men när det gäller att göra hemmet unikt är det mycket svårare då trender och gällande utbud styr vilken typ av inredning som används.

 

Ännu svårare blir det när det kommer till badrum. Det är ungefär samma kakel som som finns i de flesta butiker. Färgerna man som kund känner sig bekväm med är det inte så stor variation på heller. Det samma kan sägas om själva inredningen.

 

Om man verkligen vill vara unik och har en tjock plånbok är en av de hetaste trenderna ett badkar i gjutjärn. Dessa badkar klädda i porslin har ett djup i sin färg som inte kan hittas i andra typer av badkar. Andra fördelar är att dessa badkar är bra på att hålla värmen och att de håller väldigt länge. För när man ändå lägger ner tid, energi och pengar på en badrumsrenovering vill man att det ska hålla. Den enda riktiga baksidan med denna produkt är att priset på renoveringen av badrummet kommer skjuta i höjden då det är ett av de dyraste alternativen på marknaden.

 

Innan beslutet fattas att köpa ett badkar i gjutjärn är det viktigt att försäkra sig om golvet klarar av tyngden. Särskilt viktigt blir det om badrummet är lokaliserat på andra våningen i hemmet av uppenbar anledning. Så om du gör badrumsrenoveringen på egen hand kan det vara lämpligt att anlita en expert för att bedöma om strukturen håller för belastningen.

 

Så om du och din familj är mitt uppe i planeringen för en renovering av badrummet så har ni med stor sannolikhet nu ett nytt uppslag. Är dessutom hållbarhet och en lyxig känsla viktig så kommer ni vilja slå till.

Trackback

no comment untill now

Add your comment now