Idag har de flesta storbanker en låg sparränta som definitivt inte kommer få dina sparpengar att växa över en natt. Även om du har en större summa pengar på ditt sparkonto så kommer en ränta på 0, 5 % eller 1,5 % inte hjälpa dig att få ihop tillräckligt med pengar till pensionen eller den nya bilen som du längtar efter. Vill du istället hitta det bästa sparkontot som kan ge dig upp till 10 % ränta? Då har du hittat rätt!

 

Tillsammans med bästasparkontot.com så är det nu superenkelt att hitta det sparkontot som kommer ge dig den bästa räntan. Hemsidan rekommenderar flera banker som kommer erbjuda dig den bästa räntan när du väljer att flytta dina pengar till deras bank. Bästsparkontot.com listar 4Spar som ett av finansinstituten som ger dig den högsta räntan. Du kan här få upp emot 10 % ränta på dina sparpengar. Det låter väl inte fy skam? Tänk på att om du är villig att låsa dina pengar i ett år eller mer så får du nästan alltid högre ränta.

 

För att hitta det bästa sparkontot för dig och sen dina pengar börja växa från den första kronan du sätter in, gå till bästasparkontot.com för fler detaljer.

Trackback

no comment untill now

Add your comment now