Oväntade och vad som känns som otroligt onödiga utgifter drabbar någon gång oss alla. Det kan vara allting från läkarbesök till en trasig dator eller en gammal tvättmaskin som gett upp. När dessa oväntade slår till har vissa turen på sin sida. Kanske går tvättmaskin sönder två dagar efter du fått lön eller så har du bara pengar över den månaden. Men troligtvis har du inte en sådan tur. Då behöver du pengar kvickt och lätt utan en massa pappersarbete.

 

Med Snabbfinans.se kan du ta ett snabblån på upp till 15 000 kronor. Med detta företag har du 120 dagar på dig att betala tillbaka ditt lån. Deras mål är att erbjuda en bra service och en säker kredittjänst till dig som privatperson. För att du ska bli beviljad ett lån ska du vara minst 20 år, ha en årlig inkomst på 150 000 kronor före skatt och inte ha några betalningsanmärkningar. Som förstagångs kund har du möjlighet att låna allt mellan 1 000 och 9 000 kronor. Är du däremot en återkommande kund så kan du ta ett snabblån på upp till maxbeloppet av 15 000 kronor.

 

Det tar kanske emot att ansöka om ett lån men när du ser den där sprillans nya, fungerande, tvättmaskinen eller leende hos din mamma när hon öppnar din present så är det värt det. Surfa in på snabbfinans.se idag för att få reda på mer.

Trackback

no comment untill now

Add your comment now